Xi zdůrazňuje vysoce kvalitní rozvoj, zlepšování lidského blahobytu

Datum vydání:2021-03-09

c52a-kkxpcze4734803.jpg

BEIJING, Březen 7 (Xinhua)-- v neděli prezident Xi Jinping zdůraznil úsilí o neochvějné prosazování vysoce kvalitního rozvoje a zlepšení blahobytu lidu a lidských práv, 39;39;jeho blahobyt, když se připojil k jednání během každoročního zasedání Národního lidu& 35;39, nejvyššího zákonodárného sboru.

Ve spolupráci s kolegy zákonodárci ze severozápadní Číny& 35; 39;s provincií Qinghai, Xi, také generální tajemník ústředního výboru komunistické strany Číny (CPC) a předsedou Ústřední vojenské komise, poznamenal, že vysoce kvalitní rozvoj je obecným požadavkem pro všechny aspekty hospodářského a sociálního rozvoje.

Nebude to jen požadavek pro rozvinuté regiony, ale bude to také požadavek, který vyžaduje provádění ze strany všech region ů, řekl Xi, a vyzve každý region, aby uskutečňoval vysoce kvalitní rozvoj založený na místních podmínkách.

Naléhal na úsilí o integraci vysoce kvalitního rozvoje s akcí při setkání s lidmi& 35; 39;39;úsilí o lepší život.

9174-kkxpcze5953267.jpg

Xi vyjádřil své plné uznání Qinghai& 35;39;práce v uplynulém roce a jeho rozvoj během třináctého pětiletého plánu (2016-2020) období, nabádal provincii, aby plně a věrně uplatňovala novou rozvojovou filozofii, držela se přístupu zaměřeného na lidi a pokračovala v prohlubování reforem a otevírání se.

Rovněž by se mělo usilovat o dosažení nových úspěchů v oblasti ochrany ekologie Qinghai-Tibetu a udržitelného rozvoje, řekl Xi.

Na základě svých výhod a zdrojů by měl Qinghai zavést inovační rozvojovou strategii a urychlit budování světové průmyslové základny na solném jezeře, řekl.

Provincie by se také měla snažit budovat se na vysočinu čistých energií, na destinaci mezinárodního ekoturistiky a na zdroj ekologických a ekologických zemědělských a živočišných produktů, řekl Xi, přičemž zdůrazňuje úsilí o podporu zeleného, nízkouhlíkového a kruhového hospodářského systému.

Vzhledem k tomu, že Qinghai nese velkou odpovědnost za zajištění ekologického zabezpečení země, jakož i za udržitelný rozvoj národa, provincie musí provádět důležité mise na zachování ekologické bezpečnosti a ochranu oblasti Sanjangyuan (Three-River-Source) a " vodní věž Číny, " Xi řekl.

Qinghai by měl najít rovnováhu mezi rozvojem cestovního ruchu a ochranou životního prostředí ve snaze učinit z lucidní vody a svěží hory vždy výhodu a pýchu Qinghai, řekl Xi.

Zdůraznil úsilí o posílení oblastí slabosti v lidech& 35; 39;blahobyt, které trvale uspokojují základní životní potřeby lidí a zlepšují dostupnost a rovnost základních veřejných služeb.

Xi požádal místní orgány, aby podporovaly koordinovaný rozvoj mezi venkovskými a městskými oblastmi, prosazovaly oživení venkova na všech frontách, zlepšily blahobyt lidí a budovaly nový socialistický venkov, který je krásný, prosperující a harmonický.

Důraz na plné provádění etnických a náboženských politik Strany& 39; Xi vyzval k úsilí o podporu společné prosperity a jednoty mezi lidmi všech etnických skupin.

S důrazem na celostranickou kampaň o učení a vzdělávání historie CPC, Xi řekl, že důležitým úkolem kampaně je posílit všechny členy Strany& 35;39; ideály a přesvědčení a zajistit, aby zůstaly věrné svému původnímu cíli a poslání.

Kampaň by měla pomoci vést lid k neochvějnému následování Strany& B35;39;jejich vůdčí role v budování modern í socialistické země, řekl.  


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Pracovní pozice: Sales Manager

oddělení: Sales Department

Telefon společnosti: +86 13430862828

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13430862828

webová stránka: billow.infocsb2b.com

Adresa: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top