Typ chladicí věže

Datum vydání:2020-07-02

Typ chladicí věže

s. 8226; Klimatizační chladící věž poskytuje klimatizaci a je struktura skelné vaty, která může zajistit chlazení pro větší budovy, jako jsou nemocnice, školy, a některé kanceláře.

15.jpg

miss 8226; Keramické chladící věže mají velmi atraktivní vzhled, ale jsou obvykle dražší než jiné chladící věže.

Desítka 8226; chladicí věž chladiče chladiče je doplňkovým prostředkem k odstranění odpadního tepla, který je vedlejším produktem mnoha procesů, které vyžadují použití systémů chlazení vzduchu a kapalin.

hřídel 8226; Chladicí věže s uzavřenou smyčkou jsou chladicí věže wher&101; vzduch není přímo v kontaktu s chladicí vodou nebo jinými kapalinami.

s8226; Konstrukce chladící věže určuje náklady, výkonnost a efektivitu.

s8226; Výrobci chladících věží jsou společnosti vyrábějící zařízení pro chladicí kapaliny.

výplní 8226; systémy chladicí věže (někdy nazývané tepelné jímky) studenou vodu a jiné kapaliny odstraněním tepla z kapaliny.

otvor 8226; chladicí věže protiproudu obsahují protivzdušné a vodní toky.Tok vzduchu se pohybuje nahoru a průtok vody se pohybuje dolů.

38.jpg

nosník 8226; chladicí věže s křížovým proudem obsahují vertikální proudy vzduchu a vody.Tok vzduchu je horizontální a voda teče vertikálně dolů.

6.jpg

Desinfekční chladící věže se používají v zařízeních na čištění pitné vody a odpadních vod, aby se zabránilo bakteriím, chemikáliím a jiným nečistotám ve vodě.

stěna 8226; odpařovací chladicí věž je tepelně absorpční zařízení, které využívá odpařování malého množství pracovní tekutiny (obvykle vody) k přenosu tepla do pohybujícího se průtoku vzduchu, aby se ochladil zbývající průtok vody v blízkosti teploty vlhkého vzduchu žárovky,což je odraz návrhu měření teploty Požadovaný obsah vodní páry v chladící věži.

stěna 8226; Chladicí věž skleněných vláken má vynikající odolnost vůči povětrnostním vlivům, takže může být použita v drsných podmínkách prostředí.Tyto chladící věže také poskytují dobrou odolnost proti korozi, která je stále výhodná v aplikacích, jako je čištění vody, wher&351; chladicí věž bude vystavena chemikáliím.

chladicí věže HVAC kombinují chladicí chladicí chladiče nebo kondenzátory s chladicími věžemi.

Víčko 8226; Hyperbolická chladicí věž odkazuje na specifický design a konstrukci chladicí věže, která využívá hyperbolické struktury plán, který přirozeně vytváří přirozený průvan a využívá odpařování k ochlazení vody a dalších tekutin.

Desítka 8226; Průmyslové chladící věže jsou systémy pro chlazení vody a jiných pracovních kapalin vypouštěním odpadního tepla z kapaliny do atmosféry.

hřídel 8226; Mechanické větrací chladící věže zahrnují: vynucené větrací věže, které obsahují boční ventilátory, které tlačí vzduch přes systém, a indukované větrací chladící věže, které obsahují větrací ventilátory, které procházejí vzduchem systémem.Mechanicky větrané chladící věže se běžně používají v menších systémech chladících věží.

hřídel 8226; Přirozeně větrané chladicí věže nepoužívají ventilátory, ale spoléhají na vztlak výfukového plynu a přírodního větru, aby proudily vzduch systémem.Přirozeně větrané chladící věže se používají pro aplikace zahrnující velké množství vody, jako jsou například elektrárny.

Víčka 8226; Chladicí věž s otevřeným okruhem je chladicí věž, ve které je voda distribuována uvnitř a v přímém kontaktu s příchozím vzduchem.

n. 8226; Chladicí věž je základní chladicí systém používaný k chlazení vody kontaktem s proudem vzduchu.Aplikace, které používají chladicí věže, zahrnují klimatizaci a vodu/odpadní vodu


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Pracovní pozice: Marketing manager

oddělení: Marketing Department

Telefon společnosti: +86-0769-82605139

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86-189-0269-0017

webová stránka: lingtian.infocsb2b.com

Adresa: Room 101, Building 2, No. 19 Pengwudong Road, Xiegang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top